Tjänster

Vi erbjuder installationer, service, byte av oljefilter och oljor, utför reparation av främst kantpressar och gradsaxar men utför arbeten på hela sortimentet från Baykal och Weinbrenner men har även kunskap om andra fabrikat.

Vi har över 25-års erfarenhet av denna typ av maskiner och har med tiden byggt ett bra kontaktnät hos leverantörer för att kunna erbjuda de reservdelar och den support som krävs för att hålla produktionen igång hos våra kunder.

Service

Vi erbjuder trygghet genom serviceavtal där vi även håller koll på era intervaller gällande oljebyten, säkerhetsöversyn och kontroller.
Vi dokumenterar all information om vad som gjorts vid varje besök vilket hjälper bibehålla andrahandsvärdet på maskinen. 

Vi lagerhåller reservdelar samt oljefilter, andningsfilter för oljetank, luftfilter för styrsystem och elskåp, smörjmedel och olja för service av de flesta förekommande maskinerna.

Har ni egna mekaniker så levererar vi gärna oljefilter, luftfilter, andningsfilter eller reservdelar, fråga oss via kontaktsidan.

Utbildning

Utbildning anpassad efter kundens behov och önskemål, vi erbjuder utbildningar på styrsystem samt även maskinen som helhet. Allt från en grundutbildning för enklare programmering tex för extrapersonal till större mer genomgående utbildningar för ordinarie maskinoperatörer inklusive praktisk maskinhantering och löpande underhållspunkter etc. vilket ökar livslängden på maskinen och bidrar till ett säkrare produktionsflöde. Inför eller i samband med maskininvestering så erbjuder vi demo/ offlineutbildning på styrsystem och maskinfunktioner. 

I samarbete med Tony Olah på Tovend AB erbjuder vi även försäljning av Baykal kantpress, gradsax, Beka-mak kapmaskin, Loewer avgradningsmaskiner etc.

Hör av er för mer information.

Reparation

emilstamp-verktyg

Verktyg

Support

Felsökning

Lagerhållning

Maskinförsäljning

Uppdatering av styrsystem

Utbildning

Maskininstallation